A A A
Home Το Ωροσκόπιο της ΝΥΦΗΣ Οι πιο HOT αστρολογικοί συνδυασμοί!
Οι πιο HOT αστρολογικοί συνδυασμοί! PDF Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση Χρήστη: / 35
ΧείριστοΆριστο 

mathe

zodiac image

Μάθετε με ποια ζώδια η σχέση σας στον έρωτα θα είναι καρμική και με ποια όχι. Επίσης ενημερωθείτε σε ποιους τομείς και με ποια ζώδια ταιριάζετε για να πάρετε μια ιδέα για το μέλλον της σχέσης και του γάμου σας…

ΚΡΙΟΣ
Με ένα Λιοντάρι θα έχετε τέλεια σεξουαλική ζωή.΄Αλλωστε από την πρώτη στιγμή το αισθανθήκατε και οι δύο. Τα Λιοντάρια έχουν μεγάλη αδυναμία στα παιδιά και γίνονται υπέροχοι γονείς.΄Ενα τέτοιο ζευγάρι αποκτά μεγάλη κοινωνική αναγνώριση. Με τον Τοξότη γρήγορα θα αποφασίσετε ένα γάμο, καθότι φουριόζοι και οι δύο, με πολλά παιδιά και ευτυχισμένη φαμίλια. Στον οικονομικό τομέα όμως δε βλέπω να στεριώνετε ευρώ στην τσέπη σας. Άσε που πάντα θα υπάρχει κίνδυνος για οικονομικό κραχ και πάντα ο τυχερός Τοξότης θα σας σώζει. Με τον Ζυγό ο μαγνητισμός είναι τεράστιος.΄Ενας γάμος δύσκολα μπορεί να αποφευχθεί και μάλιστα θα έχει και το στοιχείο του ρομαντισμού και της τρυφερότητας που λείπει από τον δικό σας χαρακτήρα.

ΤΑΥΡΟΣ
Με την Παρθένο μπορεί η σχέση σας να μην χαρακτηρίζεται από πάθος και ερωτικές ακρότητες, όμως εύκολα κάνετε οικογένεια με στοιχεία πατροπαράδοτα. Στα παιδιά σας θα είστε ιδιαίτερα στοργικοί.΄Ενας Αιγόκερως θα σας γοητεύσει από την πρώτη στιγμή. Μαζί του θα αποκτήσετε υλική εξασφάλιση και κοινωνική επιτυχία. Θα ζήσετε τον έρωτα με ένταση και θα αφοσιωθείτε με ωριμότητα ο ένας στον άλλο. Ο Σκορπιός σας τραβάει σα μαγνήτης. Το σεξ θα είναι ονειρικό μαζί του.΄Ομως το πείσμα η ζήλια και η καχυποψία του γίνονται αιτία για συχνούς καβγάδες. Είναι ένας από τους ισχυρότερους συνδυασμούς αισθηματικής ένωσης και ερωτικής επαφής.

ΔΙΔΥΜΟΙ
΄Ενας Ζυγός θα σας κερδίσει από την πρώτη στιγμή με την κοινωνικότητα, την γλυκύτητά και την διπλωματία του. Στην περίπτωση που αποφασίσετε να παντρευτείτε -καθότι εσείς έχετε μια δυσκολία όσον αφορά γάμους και δεσμεύσεις- θα κάνετε μια πολύ χαρούμενη οικογένεια. Ο Υδροχόος εισβάλει στη ζωή σας, σας παρασύρει και στην πορεία διαπιστώνετε ότι έχετε πολλά κοινά σημεία στον τρόπο της σκέψης, της αντίληψης και της έμπνευσης. Η συμβίωση μαζί του δε θα’ναι εύκολη, όμως η προσαρμοστικότητά και η ευελιξία σας, θα βοηθήσει πολύ. Με τον Τοξότη η έλξη είναι μεγάλη. Στην περίπτωση που αποφασίσετε να παντρευτείτε, ξεχάστε σιγουριά, πίστη και αφοσίωση αφού θα κυριαρχεί η ασάφεια στους περισσότερους τομείς της ζωής σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τον Σκορπιό ερωτεύεστε με την πρώτη ματιά.΄Εχετε ανάγκη από προστασία και ο Σκορπιός δείχνει να σας την προσφέρει. Παρότι ζηλεύει δύσκολα θα του δώσετε λαβή για τέτοια σενάρια. Η οικογενειακή ζωή μαζί του θα είναι σταθερή και μακρόχρονη. Τα παιδιά σας θα έχουν την απαραίτητη στοργή και το ενδιαφέρον που χρειάζονται ώστε να ανατραφούν σωστά. Ο Ιχθύς σας αναστατώνει από την πρώτη στιγμή που τον συναντάτε. Αν δημιουργήσετε σχέση μαζί του, θα είναι γεμάτη πάθος και αισθησιασμό. Θα κάνετε σίγουρα ωραία οικογένεια και στα παιδιά σας θα δείξετε απέραντη ζεστασιά και στοργή. Με τον Αιγόκερω έχετε απίστευτη έλξη. Υπάρχει ταίριασμα στο σεξ, πολύ αγάπη, καθώς και μεγάλη ευημερία στον οικονομικό τομέα αλλά και άνοδο στα επαγγελματικά σας.

ΛΕΩΝ
Από τον Κριό δύσκολα θα μπορέσετε να ξεφύγετε αφού έχετε κοινούς ενθουσιασμούς και ίδιες ερωτικές επιθυμίες. Αν μπορέσετε να κοντρολάρετε τις επιπολαιότητές και την επιθετική του συμπεριφορά δεν υπάρχει λόγος να μην είσαστε μαζί του. Θα κάνετε μια θαυμάσια οικογένεια. Στον οικονομικό τομέα προσπαθήστε να έχετε εσείς τον έλεγχο. ΄Ενας Τοξότης εύκολα κεντρίζει το ενδιαφέρον σας και γρήγορα γίνεστε ζευγάρι με δυνατά αισθήματα ο ένας για τον άλλο. Η οικογένειά σας θα είναι μεγαλοπρεπής, ζωντανή και ενθουσιώδης. Στα δε παιδιά σας θα δώσετε όλη την αγάπη και την τρυφερότητα που χρειάζονται. Με τον Υδροχόο ο μαγνητισμός είναι μεγάλος. ΄Εχετε κοινά ενδιαφέροντα όπως αγάπη στο θέατρο, στη μουσική και την τέχνη. Όμως η τάση να τον καταπιέζετε θα γίνεται αιτία για ξαφνικές εντάσεις και καβγάδες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σε έναν Ταύρο βρίσκετε πίστη και σταθερότητα. Η τρυφερότητα που αναπτύσσεται μεταξύ σας, η στοργή και η αφοσίωση σάς οδηγούν στο γάμο, αποκτώντας εκτός από πολλά υπέροχα παιδάκια και μεγάλη περιουσία. Με έναν Αιγόκερω έχετε κοινές αντιλήψεις για τον έρωτα, την ζωή, την εργασία, το χρήμα. Θα σας στηρίζει πάντα ψυχολογικά και ηθικά και θα σας εξασφαλίσει οικονομική άνεση και υψηλή κοινωνική θέση. Από έναν Σκορπιό είναι αδύνατον να ξεφύγετε. Η επιρροή που ασκεί ο ένας στον άλλον είναι μεγάλη. Θα τον αντικαταστήσετε ίσως σε πολλά, σεξουαλικά όμως μάλλον θα παραμένει αναντικατάστατος.

ΖΥΓΟΣ
Με τον Δίδυμο θα έχετε πολλά κοινά ενδιαφέροντα η δε ζωή σας θα είναι εμπλουτισμένη με διαρκή κινητικότητα, δράση και ζωντάνια. Πολλές φορές οι επιπολαιότητες του δημιουργούν υποψίες και αμφισβητήσεις. Αν σας ενδιαφέρει όμως πραγματικά, δεχθείτε τον έτσι όπως είναι. Ο Υδροχόος σαγηνεύεται πολύ από την γλυκιά και γοητευτική φύση σας. Η σχέση σας μπορεί να μην έχει βάθος, αλλά είναι σίγουρα πολύ δυνατή συναισθηματικά και πνευματικά. Άνετα μπορείτε να δημιουργήσετε μια ευτυχισμένη οικογένεια. Οικονομικά θα υπάρξει μεγάλη άνθιση αφού αγαπάτε αμφότεροι την καλοπέραση. Με τον Κριό ο ερωτισμός είναι πολύ μεγάλος. Εντυπωσιάζεστε από τον αυθορμητισμό, την θέρμη, την ζωντάνια του και νιώθετε κοντά του σιγουριά και ασφάλεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
΄Ενας Καρκίνος φαίνεται εύκολη λεία για σας, όμως στην προσπάθειά σας να τον κατακτήσετε θα συναντήσετε αρκετές δυσκολίες. Σεξουαλικά κυριαρχεί το πάθος. Κάθε του άγγιγμα ξυπνάει τα πιο υπέροχα ερωτικά σας αισθήματα. Δε χρειάζεται να πείτε πολλά, μιλάει σε εσάς το βλέμμα και η διαίσθηση. Αυτή η διαίσθηση λοιπόν σας οδηγεί σε έναν υπέροχο γάμο με παιδιά που λατρεύετε. Ο Ιχθύς θα σας παρασύρει και όσο και αν το παίζετε ακέραιοι θα ενδώσετε. Ο έρωτας που θα νιώσετε θα είναι συγκλονιστικός. Στην περίπτωση που αποφασίσετε να παντρευτείτε θα περάσετε υπέροχα, αφού θεωρείται από τους αρμονικότερους συνδυασμούς. Με τον Ταύρο αν ξεκινήσετε κοινή ζωή θα νιώσετε μεγάλο συναισθηματικό δέσιμο. Οικονομικά θα πάτε πολύ καλά, τα δε παιδιά σας θα τα αναθρέψετε με τον παραδοσιακό τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τον Κριό η ζωή σας μοιάζει ένα ατέλειωτο πάρτι. Χωρίς να καταπιέζει ο ένας τον άλλον περνάτε μοναδικά. Στον οικονομικό τομέα όμως, δεν τα πάτε καλά, λόγω υπερβολικής σπατάλης. ΄Ενα Λιοντάρι θα σας έδινε την σταθερότητα που χρειάζεστε και όχι μόνο, αφού η σεξουαλική έλξη που σας ασκεί είναι αξεπέραστη. Στην περίπτωση που αποφασίσετε να ενώσετε τις ζωές σας θα δημιουργήσετε μια ζεστή και χαρούμενη οικογένεια. Με τον Δίδυμο έχετε πολλά κοινά σημεία. Είστε και οι δύο πνευματώδεις, ενθουσιώδεις και έχετε την ίδια αντίληψη για πολλά πράγματα, αλλά και αρκετές διαφορές. Έτσι, οι πιθανότητες να παντρευτείτε είναι πολλές. Αν συμβεί αυτό, θα δεθείτε περισσότερο με τα δεσμά της συντροφικότητας, παρά του έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τον Ταύρο μπορεί να αναπτυχθεί ένα βαθύ συναίσθημα άτρωτο στο χρόνο. Στην περίπτωση που παντρευτείτε, ο γάμος θα είναι σταθερός. Οι τεράστιες φιλοδοξίες σας θα σας ανεβάσουν επαγγελματικά και κοινωνικά στο ζενίθ της επιτυχίας. Με έναν Παρθένο μπορεί να αναπτυχθεί βαθύ αίσθημα και αμοιβαία κατανόηση. Εργατικοί και φιλόδοξοι και οι δύο θα φτάσετε στα ανώτερα επίπεδα της επαγγελματικής και της κοινωνικής καταξίωσης και θα κάνετε μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια. Με τον Καρκίνο η κοινή σας ζωή θα είναι εξαιρετικά εύκολη. Συναισθηματικά θα γίνετε πιο στοργικοί και τρυφεροί και σεξουαλικά πιο εκδηλωτικοί και απελευθερωμένοι. Οικονομικά, οι τραπεζικοί σας λογαριασμοί πάντα θα έχουν ένα σημαντικό απόθεμα για τα δύσκολα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Δίδυμος έχει το ταμπεραμέντο που χρειάζεστε για να περάσετε καλά. Το ανεξάρτητο και ελεύθερο πνεύμα του σας γοητεύει. Ερωτικά επίσης ταιριάζετε πολύ και στην περίπτωση που παντρευτείτε -καθότι ανεξάρτητοι και οι δύο- θα κάνετε μια ευτυχισμένη οικογένεια. Τα παιδιά σας θα τα μεγαλώσετε έτσι ώστε από μικρά να πατάνε γερά στα πόδια τους. Ο Ζυγός σας τραβάει σα μαγνήτης και ο έρωτας είναι κεραυνοβόλος. Το πιθανότερο είναι να οδεύσετε εις γάμου κοινωνία, αλλά και αυτό να μη συμβεί, όσο είστε μαζί θα έχετε μόνο καλές στιγμές να θυμάστε. Με το Λιοντάρι παρότι υπάρχουν πολλές διαφορές, η έλξη είναι έντονη. Αυταρχικοί και οι δύο, συχνά διαπληκτίζεστε. Παρόλα αυτά δύσκολα θα ξεκολλήσει ο ένας από τον άλλο.

ΙΧΘΥΕΣ
Με τον Καρκίνο υπάρχει γρήγορος εντυπωσιασμός που στη συνέχεια γίνεται έρωτας και συναισθηματικό δέσιμο. Η σχέση σας μοιάζει με καταιγίδα πάθους που επισφραγίζεται συνήθως με την νομιμοποίησή της. Με τον Σκορπιό από την στιγμή που βρέθηκε στο δρόμο σας, δύσκολα θα ξεμπλέξετε. Η ζωή μαζί του θα είναι γεμάτη σεξ και έρωτα, έντονα πάθη και συγκινήσεις. Η επιβίωση σας θα περάσει από πολλές διακυμάνσεις, τόσο η επαγγελματική, όσο και η κοινωνική. Με τον Παρθένο θα δυσκολευθείτε, αλλά στο τέλος θα υποκύψει στην γοητεία σας. Αν αποφασίσετε να μοιραστείτε την ζωή μαζί του θα έχετε πολύ δυνατές στιγμές, κάλυψη των πρακτικών αναγκών σας, αλλά και μεγάλη αβεβαιότητα λόγω του ευμετάβλητου χαρακτήρα σας. Ωστόσο η σχέση μπορεί να έχει διάρκεια αλλά και ευτυχή κατάληξη.

 

Γάμος & Tips

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ

Συμβουλές για οικονομία στο γάμο σας!
Θέλετε να έχετε ένα λαμπερό γάμο χωρίς να υπερβείτε τις οικονομικές σας δυνατότητες; Ή πώς να περιποιηθείτε τους καλεσμένους σας με γεύματα gourmet δίχως να ξεπεράσετε το budget σας; Ήρθε η ευκαιρία! 54 συμβουλές σας περιμένουν...


Περισσότερα...

Ομορφιά & Περιποίηση

ΤΕΛΕΙΑ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕΡΑ

Το δέρμα μας αντανακλά την κατάσταση ολόκληρου ου οργανισμού μας και καθρεφτίζει τη διάθεσή μας. Είναι σημαντικό λοιπόν να το φροντίζουμε ώστε να «λέει» τα καλύτερα για μας! Ό,τι νυφικό κι αν αποφασίσετε να φορέσετε, όσο τέλειο κι αν είναι το μακιγιάζ και το χτένισμά σας, υπάρχει ένα θέμα στο οποίο θα πρέπει να..

Περισσότερα...

Γαμήλιες Τάσεις

Η δίαιτα του... γαμπρού

Το κοστούμι του αγαπημένου σας το έχετε αγοράσει εδώ και αρκετούς μήνες για να μην τρέχετε την τελευταία στιγμή.

Όλα, εκτός από ένα μόνο πράγμα. Φαίνεται πως ο γαμπρός έχει στρογγυλέψει λίγο παραπάνω τον τελευταίο καιρό και πιθανόν να μην κουμπώνει το παντελόνι του. Πρέπει με κάποιον τρόπο ..

Περισσότερα...

Η δίαιτα του... γαμπρού

Αυτοπεποίθηση

ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ "ΟΧΙ"

Όταν σχεδιάζετε το γάμο σας, όλοι, συγγενείς και φίλοι θέλουν με καλή πάντα πρόθεση να σας βοηθήσουν, να σας συμβουλεύσουν να προβάλουν ή και να επιβάλουν την άποψη της! Ποια είναι η πιο έξυπνη αντιμετώπιση του θέματος που θα σας γλιτώσει από την υστερία; Μάθετε να λέτε «όχι» με τέτοιο τρόπο που να ακούγεται σαν «ναι»...

Περισσότερα...


Γαμήλια Ανθοδέσμη

ΓΑΜΗΛΙΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

Εμπνευστείτε από τους μαγικούς ορισμούς, τις ασυνήθιστες προελεύσεις και τα τρελά έθιμα πίσω από το μπουκέτο της μεγάλης σας ημέρας...

1. Το έθιμο όπου η νύφη κρατά ένα μπουκέτο λουλούδια κρατά από τους Αρχαίους Έλληνες, οι οποίοι κρατούσαν κισσό..

Περισσότερα...

Γαμήλιες συνήθειες με θέμα τα λουλούδια

tips title

igeia omorfia right
lifestyle right
celebrities right
psixologia right
provlimata lisis right
oroskopio nifis right
sex right

Social Media

blogfacebookinstagram

banner-kathy-heydens

Giannetos

banner-hi-power

real

diafimistite

beauty

fitness

bookonline